Sarajevo

Predstavljeni kandidat OO SDP BIH Novi Grad

Zaključak skupa je da samo ujedinjeni uz velike napore možemo ostvariti pobjedu koja je potrebna svima nama za svijetlu budućnost svih građana Bosne i Hercegovine.

Slika

U prostorijama KUD-a Saobraćajac na Saraj Polju održan je skup i predstavljanje kandidata opštinske organizacije SDP BIH Novi Grad Sarajevo. Skupu je prisustvovalo više od 150 članova, simpatizera i građana kojima su se predstavili kandidati na svim listama sa područja opštine Novi Grad. Kandidati su ovu priliku iskoristili da predstave sebe, svoje planove i ciljeve kada budu izabrani, te da još jednom istaknu važnost ovih izbora i pozovu sve prisutne na jedinstvo i da daju glas za sve naše kandidate, a posebno za kandidata za člana predsjedništva BiH Bakira Hadžiomerovića.

Prisutnima su se obratili i nosilac liste za Skupštinu Kantona Sarajevo, aktuelni načelnik općine Centar Dževad Bećirević, te nosilac liste za Parlament Federacije BiH i Ministar obrazovanja u Vladi Federacije BiH Damir Mašić, koji je prisutne upoznao sa problemima i uspjesima Vlade Federacije u ovom mandatu te napomenuo da smo odigrali tek prvo poluvrijeme i da moramo odigrati i drugo kako bi smo sproveli sve započete reforme.

Posebno oduševeljnje kod prisutnih izazvao je govor kandidata SDP-a BiH Novi Grad za Parlamentarnu Skupštinu BiH, Ministra saobraćaja i transporta BiH i potpredsjednika SDP-a Damira Hadžića. Ministar je posebno naglasio važnost ovih izbora skrenuvši pažnju drugaricama i drugovima da je SDP jedina partija koja u pregovorima o Bosni i Hercegovini neće dozvoliti nikakvo dijeljenje zemlje te da u našoj Bosni i Hercegovini ima mjesta za sve, dok u njihovoj za nas nema.

Zaključak skupa je da samo ujedinjeni uz velike napore možemo ostvariti pobjedu koja je potrebna svima nama za svijetlu budućnost svih građana Bosne i Hercegovine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.