Savjeti

U sklopu organizacije SDP BiH su formirane interesne zajednice, forumi, savjeti, projektne radne grupe i drugi oblici u koje se povezuju socijalne i interesne grupacije ili pojedinci članovi/članice, simpatizeri/simpatizerke u dijaspori, nezaposleni, penzioneri, penzionerske, borci, zdravstveni radnici/radnice, radnici/radnice u oblasti obrazovanja i kulture, poslodavci i drugi. Svi interesni oblici organizovanja SDP BiH djeluju u skladu sa programskim opredjeljenjima i statutarnim principima.

Savjeti SDP BiH okupljaju eminentne stručnjake iz svih oblasti društvenog života koji svojim aktivnim učešćem značajno doprinose što kvalitetnijem ostvarivanju programskih opredjeljenja SDP BiH. To znači da savjeti razmatraju političke, ekonomske, socijalne i nacionalne probleme građana, kao i svih naroda i etničkih grupa koje žive u Bosni i Hercegovini. Svojim stavovima i mišljenjima savjeti SDP BiH daju veliki doprinos rješavanju krupnih ekonomskih i socijalnih pitanja, kao prioriteta države, čime aktivno učestvuju u formiranju vizije Bosne i Hercegovine kao zemlje mira i blagostanja.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.