OO SDP BiH Tešanj priželjkuje korektno ozračje u izbornoj kampanji

Članovi rukovodsva OO SDP BiH Tešanj su protekli mjesec proveli u obilasku i druženju sa simpatizerima i članovima većine osnovnih organizacija SDP BiH Tešanj. Utisak je da se većina članstva slaže sa pristupom, načinom, a i samim djelovanjem rukovodnih organa u SDP BiH Tešanj, ali je i ukazala na neke propuste u radu.

Posebno su se pohvalno izrazili na rad SDP-ovih vijećnika u Općinskom vijeću Tešanj, kao i našeg poslanika u Skupštini ZDK druga Vedrana Kasera, koji u istoj obavlja još i funkciju predsjednika Kluba poslanika SDP BiH u Skupštini ZDK. Ponosni su i na dostojansveno, fer i korektno izvještavanje putem zvanične web stranice i facebook profila SDP BiH Tešanj, kao i na umjesne komentare na aktuelna događanja u našoj općini, kantonu, Federaciji BiH i BiH.

Zbog toga će se SDP BiH Tešanj i u budućnosti držatati zauzetog kursa doslijednog i nepotkupljivog djelovanja. Kao i do sada, umjereno ćemo i smisleno nastupati u medijskom prostoru naše općine. Uvažavati argumente, dobronamjerne primjedbe, kritike i sugestije vrlo rado ćemo prihvatati, i na osnovu istih i postupati.

Sve nedobronamjerne, zlurade i neargumentovane objave i komentare raznih botova, likova s lažnih fb profila, i ponekih lokalnih portala ignorisat ćemo, s prezirom odbacivati, jer u nastupajućoj izbornoj kampanji ne želimo biti akteri u bilo kakvim prljavim igarama. Dapače, čvrstog smo opredjeljenja da u izbornoj kampaji nastupamo šireći pozitivne impulse, afirmirajući elemente usvojenog Programa, a sve u cilju uklanjanja ove nesposobne i korumpirane aktuelne vlasti, a na dobrobit svih građana Bosne i Hercegovine. Samo tako možemo zaustaviti poražavajući, rastući trend odliva naše mladosti i pameti u zemlje Europske unije.

Pozivamo zato sve dobronamjerne građane, te simpatizere i članove SDP BiH da nam se pridruže u ovako opredijeljenoj kampanji bez prepucavanja i podmetanja, koja u konačnici treba oživjeti našu nadu Da svane dan. U takvoj nadi ostajemo i dalje Doslijedni s karakterom!

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.