Forum mladih TK daje punu podršku načelniku Edinu Deliću

Forum mladih Kantonalne organizacije SDP BiH Tuzla je u subotu u Lukavcu održao sjednicu Koordinacionog odbora na kojoj je data podrška načelniku Deliću i njegovoj borbi za Općinu Lukavac.

Nakon izbora načelnika Delića Lukavac je konačno prodisao, a mladi ljudi ovog grada su dobili motiv da ostanu u ovdje i da u Lukavcu grade svoju budućnost.

Iako je na poziciju načelnika došao prije nešto više od godinu dana, načelnik Delić je u vrlo kratkom periodu promijenio stvari na bolje i pružio nadu mladim ljudima.

Forum mladih KO SDP BiH Tuzla daje punu podršku načelniku Općine Lukavac Edinu Deliću i stavlja se svojim punim kapacitetom na raspolaganje.

Mladi sa područja cijelog Tuzlanskog kantona će se u potpunosti angažovati u odbrani Općine Lukavac i načelnika Edina Delića od sramotne inicijative Stranke Demokratske Akcije (SDA) i pokušaja opoziva Delića.

Mi nećemo posustati!


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu