Zvizdić o kandidatu za Predsjedništvo BiH: Denis Bećirović je tačka spajanja trojke

Denis Zvizdić, drugi zamjenik predsjednika Naroda i pravde i član Kolegija PD PS BiH najavio je večeras da će zajednički kandidat trojke (NIP, SDP, NS) za člana Predsjedništva BiH biti poznat u narednih osam do deset dana.

“Još su u toku razgovori, vode se vrlo ozbiljni razgovori. Ne samo o imenu već i samom kandidatu da može predstavljati trojku i samom programu kandidata. Mislim da će odluka biti najdalje objavljena od 8 do 10 dana i da tada počinje najava nove političke paradigme. Kandidat trojke ima najveće izglede da postane član Predsjedništva BiH”, kazao je Zvizdić

Dodao je da se ide u smjeru da SDP kao najveća opoziciona stranka ponudi kandidata i da Denis Bećirović bude predložen kao kandidat.

“Gospodin Bećirović je tačka spajanja stranaka trojke. Od starta je bio dogovor da se ne takmiče predsjednici stranaka, a Bećirović može napraviti simbiozu onoga što žele napraviti stranke trojke i mislim da će vrlo kvalitetno obavljati tu funkciju. Sve personalne ambicije ili stranačke ambicije su stavljene ustranu da se osigura jedna ozbiljna koalicija koja može povesti BiH naprijed i zamijeniti dosadašnju politiku”, dodao je.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.