SDP BIH Novo Sarajevo

Zvanični početak izgradnje mjesne zajednice i ambulante u naselju Hrasno Brdo

SDP BiH u Novom Sarajevu podržava zvanični početak izgradnje mjesne zajednice i ambulante u naselju Hrasno Brdo. Istovremeno, SDP BiH poručuje aktuelnom načelniku Općine Novo Sarajevo i koaliciji SDA i SBB koja ga podržava, da neće dozvoliti da se postavljanje ploče na lokalitet namijenjen izgradnji ovih objekata ostane prazno predizborno obećanje. Načelniku i SDA to ne bi bilo prvi put, i to je nešto što građani o građanke herojskog Hrasnog Brda dobro znaju.

image1 (1)

„Novosarajevski SDP je garant da će se na ovom mjestu u naredne dvije godine zaista izgraditi i ambulanta i mjesna zajednica“ – naglasili su u razgovoru sa okupljenim građanima Ismet Hajradinović, proslavljeni ratni komandant i potredsjednik Općinskog vijeća, i Enver Tunović, općinski vijećnik, obojica kandidati na SDP-ovoj listi za Općinsko vijeće Novog Sarajeva.