SDP BIH Novo Sarajevo

Zvanični početak izgradnje mjesne zajednice i ambulante u naselju Hrasno Brdo

SDP BiH u Novom Sarajevu podržava zvanični početak izgradnje mjesne zajednice i ambulante u naselju Hrasno Brdo. Istovremeno, SDP BiH poručuje aktuelnom načelniku Općine Novo Sarajevo i koaliciji SDA i SBB koja ga podržava, da neće dozvoliti da se postavljanje ploče na lokalitet namijenjen izgradnji ovih objekata ostane prazno predizborno obećanje. Načelniku i SDA to ne bi bilo prvi put, i to je nešto što građani o građanke herojskog Hrasnog Brda dobro znaju.

image1 (1)

„Novosarajevski SDP je garant da će se na ovom mjestu u naredne dvije godine zaista izgraditi i ambulanta i mjesna zajednica“ – naglasili su u razgovoru sa okupljenim građanima Ismet Hajradinović, proslavljeni ratni komandant i potredsjednik Općinskog vijeća, i Enver Tunović, općinski vijećnik, obojica kandidati na SDP-ovoj listi za Općinsko vijeće Novog Sarajeva.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.