Saša Magazinović

“Žuti karton” za Vijeće ministara

Sve je izvjesnije da će Vijeće ministara BiH u srijedu dobiti “žuti karton” od poslanika u Predstavničkom domu BiH jer će njihov izvještaj o radu za prošlu godinu najvjerovatnije biti odbačen.

Poslanici su već duže vrijeme nezadovoljni radom Vijeća ministara BiH i ne kritikuje rad izvršne vlasti u BiH samo opozicija, nego i pozicija velikim dijelom. Stoga će u srijedu, sasvim je izgledno, biti pokrenuta inicijativa za izglasavanje nepovjerenja Vijeću ministara BiH.

Saša Magazinović, poslanik u Predstavničkom domu BiH, ističe da će Predstavnički dom u srijedu odbiti izvještaj Vijeća ministara BiH jer je nivo frustracija poslanika dostigao vrhunac.

“To će biti ‘žuti karton’ Vijeću ministara BiH i mislim da bi onda sami trebalo da podnesu ostavku, a ako to ne učine, svakako slijedi inicijativa za njihovu smjenu”, kazao je Magazinović.

On je rekao da SDP svakako neće ući u vlast do izbora, te da ne želi spekulisati o novim relacijama SBB – SNSD – HDZ BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.