Žuljević: Građanima Nobelovu nagradu za sabur, kako ne uzmu toljage i ne podegeneče nas

Delegat Aner Žuljević je izrazio nezadovoljstvo zbog neformiranja vlasti u FBiH prema izborima održanim 2018. godine.

Izvinjenje građanima za sramotu

– I danas imam potrebu da se izvinim grđanima Federacije koji moraju gledati ovu sramotu u okviru sudskog postupka odgovornih ljudi na najvećim pozicijama u Federaciji koji i dalje obavljaju te funkcije, zbog činjenice da pobjednici izbora 2018. godine nisu izvršili ono što im je bila ustavna i zakonska obaveza. Mene je lično sramota biti dijelom ove političke kaljuže i nije mi jasno kako građani Federacije ne uzmu toljage i sve nas podegeneče zajedno. Stidim se političkog ambijenta koji iza sebe u sudskom procesu manifestuje onakvu komunikaciju, između odgovornih ljudi, državnih službenika izvršne vlasti, a da se to nastavlja i dalje prakticirati u životu Federacije. Naše građane treba zbog strpljenja i sabura koji pokazuju sve ove godine kandidovati za Nobelovu nagradu za mir – kazao je Žuljević.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.