Suljkanović

Značajna podrška Češke projektima u BiH

Na sastanku je rečeno da se Češka Republika pokazala kao istinski prijatelj naše zemlje zbog svih vidova podrške koje nam pružaju – saopćeno je iz kabineta entitetskog potpredsjednika

Slika

Potpredsjednik Republike Srpske Enes Suljkanović i ambasador Češke Republike u Bosni i Hercegovini Tomas Szunyog razgovarali su danas o projektu sanitarne regionalne deponije, kao i o istraživanju geotermalnih izvora energije na području grada Doboja koje finansira Češka razvojna agencija.

Na sastanku je rečeno da se Češka Republika pokazala kao istinski prijatelj naše zemlje zbog svih vidova podrške koje nam pružaju – saopćeno je iz kabineta entitetskog potpredsjednika.

Suljkanović je zahvalio ambasadoru Szunyogu na njegovom ogromnom angažmanu oko pomoći kvalitetnim projektima u RS i cijeloj BiH.

Posebnu zahvalnost je izrazio i zbog pomoći projektu "Mala škola eko poljoprivrede“ u Osnovnoj školi "Stanko Rakita“ u Vrbanji, koju su zajedno posjetili u oktobru mjesecu prošle godine.

Tema razgovora bila je i aktuelna politička situacija u RS i na području cijele Bosne i Hercegovine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.