Denis Bećirović

Živjela Tuzla, živjela sloboda, živjela domovina Bosna i Hercegovina

Potpredsjednik SDP-a i poslanik u Predstavničkom domu Parlamenta BiH BiH Denis Bećiović je u svom nedavnom obraćanju na skupu, povodom predstavljanja kandidata za Gradsko vijeće Tuzla, rekao da  je u Tuzli riječ ‘sloboda’ riječ koja nema cijenu.

Tuzlaci su ginuli za slobodu. Tuzlaci žive za slobodu. Tuzlaci cijene slobodu. Mi Tuzlaci i navijamo za Slobodu. Tuzlaci se nisu odrekli pozdrava „Smrt fašizmu-sloboda narodu“. I zato danas, kada se bude aveti prošlosti, glasnije nego ikada trebamo reći  živjela Tuzla, živjela sloboda, živjela domovina Bosna i Hercegovina˝, kazao je Bećirović i naglasio:

˝Na višim nivoima imamo vlast koja se hvali ekonomskim reformama. Hvale se zato  što u zemlji imamo 540 hiljada nezaposlenih, što 250 hiljada ljudi radi, a ne prima platu. Hvale se najvećim vanjskotrgovinskim deficitom. Hvale se što je procenat nezaposlenosti mladih više od 58 posto. Nisu to stvari za pohvalu. Za razliku od njih, mislimo da ljudima ne treba govoriti neistine. Ne treba se baviti političkim montažama. Puno je bolje da ih pozovemo da se takmičimo u tome ko može ponuditi bolje programe zapošljavanja, socijalne zaštite…Kao reformatori mislimo da u ovoj zemlji ponovo treba vratiti kult rada. Naša djeca trebaju da se ugledaju na najbolje, a ne na probisvjete, bandite i kriminalce˝, rekao je Bećirović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.