Fokus.ba/Edita Sulejmanović

Žene su stubovi domova, ali su marginalizirane u BiH

Kandidatkinja SDP-a za načelnicu Novog Grada Edita Sulejmanović pozvala je sve žene u BiH da izađu na izbore kako bi se čuo i njihov glas, saopšteno je iz SDP-a.

“Kao supruga i majka, kao žena ostvarena na poslovnom planu, u politiku sam ušla kako bih unaprijedila ionako marginaliziran položaj svih nas u javnom i političkom životu, koje smo četiri direka kuće, koje smo glavni stubovi i naših domova i društva općenito”, poručila je Sulejmanović.

Dodala je da se aktivirala na političkoj sceni kako bi svim mladim ljudima omogućila budućnost kakvu zaslužuju.

“To je budućnost koju zaslužujemo svi mi u našoj, a ne nekoj drugoj zemlji. Iskoristimo naše pravo glasa na lokalnom referendumu 2. oktobra! Izborimo se da glas žene bude glas za bolju, prosperitetniju i sigurniju općinu, izborimo se za sve nas”, naglasila je Sulejmanović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.