Željno iščekujem da saznam istinu

Povodom zadržavanja u SIPA-i premijera Federacije BiH Fadila Novalića, Fahrudina Solaka I Fikreta Hodžića u sklopu istrage o aferi “Respiratori”, Saša Magazinović, zastupnik SDP-a u državnom parlamentu za portal Startbih.ba kaže kako se nada da će ovaj slučaj pokrenuti lavinu pravde u BiH.

-Ne radim ni u SIPA-i ni u Tužilaštvu, da bih mogao komentarisati bilo kakve detalje vezane za ovaj slučaj. Kao i cijela javnost željno iščekujem da saznam istinu. Ono što ovaj slučaj čini nešto drugačije jeste to da se dešavalo tokom vanredne situacije. Ako ovaj slučaj bude nešto što će pokrenuti lavinu pravde u ovoj zemlji onda će to biti dobro.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu