Hadžiomerović za Radiosarajevo.ba

'Željko Komšić je izmislio laž da je Zlatko Lagumdžija mene odredio za svog nasljednika'

Ipak, za portal Radiosarajevo.ba odlučio je odlučno demantirati spekulacije koje se tiču toga da ga je Zlatko Lagumdžija, navodno, proglasio svojim nasljednikom

Slika

Bakir Hadžiomerović koji do ponedjeljka i sjednice Glavnog odmora Socijaldemokratske partije ne želi komentirati stanje u stranci čiji je predsjednički kandidat bio na netom okončanim izborima.

Ipak, za portal Radiosarajevo.ba odlučio je odlučno demantirati spekulacije koje se tiču toga da ga je Zlatko Lagumdžija, navodno, proglasio svojim nasljednikom.

”Laž da je Zlatko Lagumdžija rekao da ću ja biti novi predsjednik SDP-a, izmislio je Željko Komšić. Već duže vrijeme on pokušava dikreditirati mene pa je svojoj propagandnoj mašineriji odnosno Federalnoj televiziji, naložio ”pravljenje afere” oko mog nedolaska na posao”, rekao je Hadžiomerović za Radiosarajevo.ba i zaključio:

”Ovim putem demantiram da me Lagumdžija formatirao za nasljednika. Umjesto da odgovaraju na pitanja oko formiranja vlasti s SDA i HDZ-om, on se bavi mojim imenom. To je neukusno i neka me pusti na miru”, rekao je Bakir Hadžiomerović za Radiosarajevo.ba.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.