KO SDP BiH Tuzla

Zeleni ljevičari SD-a doživjeli debakl u Tuzlanskom kantonu

Svjedoci smo kontinuiranih laži koji se plasiraju ovih dana o SDP BiH u Tuzlanskom kantonu od strane pojedinih medija u službi vladajućih struktura i njihovih satelita koji se okupljaju pod sloganom zelene ljevice. Mi u SDP BiH se nismo umorili niti ćemo se ikada umoriti od dokazivanja istine i samo istine na bazi neoborivih činjenica.

Lokalni izbori su pokazali da je SDP BiH najjača stranka ljevice u Tuzlanskom kantonu. Nikakve ministarske fotelje i logistička podrška SDA nisu pomogli SD-u. Bijedićeve pristalice su javno tvrdile da je na njihovoj strani preko 70% članstva  SDP BiH. Šta je ostalo od te lažne poruke? Ništa! Izbori su pokazali da je većina ostala u SDP BiH, a da je ova teza Bakirovih “socijaldemokrata” pod imenom SD notorna neistina.

Pristalice SD-a su tvrdile da će sve biti drugačije kada se oni dočepaju fotelja u vlasti. Prodali su ideju za fotelju. Gdje su sada rezultati te politike? Šta su konkretno učinili do sada? Imaju li ikakve konkretne rezultate?

S obzirom šta su sve javno obećavali i govorili može se slobodno konstatirati da su zeleni ljevičari u SD-u doživjeli debakl u Tuzlanskom kantonu jer nisu ostvarili ništa od onoga što su obećavali i najavljivali. Za razliku od njih SDP BiH u Tuzlanskom kantonu je ostvario sve postavljene strateške ciljeve.

U Tuzlanskom kantonu politička scena je sada jasnija. Sada svi znaju da je Bijedićeva SD-e najobičniji privjesak u službi SDA. Za razliku od njih SDP BiH je pokazao dosljednost i snagu.

Mi u SDP BiH Tuzlanskog kantona im javno poručujemo da se nikada nećemo umoriti i da će istina pobijediti laž.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu