OO SDP BiH žepče

Zbog ubjedljivo najnižih plata u Kantonu, rješenja iz „plan 10“ su najneophodnija Žepču

Lažna obećanja, populizam, demagogija, zastrašivanje ratom su i ovaj put dominantni faktori predizborne kampanje kako u BiH, tako i u općini Žepče.
Iako je do izbora ostalo nešto više od 20 dana, nijedna politička opcija, izuzev SDP-a nije izašla sa jasnom ponudom, sa predočenim rješenjima za goruće probleme u našoj državi.

SDA i HDZ u dogovorenoj matrici brutalno siluju medijski prostor, jedni svoju kampanju temelje na formiranju trećeg entiteta i brigom za konstitutivnost Hrvata (čitaj za svoje stolice), drugi su kao protiv trećeg entiteta, obećavajući nam prosperitet i blagostanje ako nakon 25. godina suverene vlasti opet dobiju povjerenje građana.

Za razliku od pomenutih SDP BiH pred građane izlazi časno i pošteno, nudeći rješenja i zakone, koji su garancija povećanja minimalne plate, penzije, zdravstva za sve naše stanovnike, izgradnje autoputeva i uspostavljanja efikasnog poreskog sistema, koji će uspostaviti balans između bogatih i siromašnih i na taj način povećati kupovnu moć građana i konačno na konkretan način suprotstaviti se migracijama stanovništva iz naše domovine.

Predložena zakonska rješenja SDP BiH u okviru izbornog programa „Plan 10“ su posebno važna za stanovnike općine Žepče, jer su prema zvaničnim podacima Zavoda za statistiku plate u općini Žepče najniže u Zeničko–dobojskom kantonu.

Pozivamo građane da umjesto populizma biraju povećanje minimalne plate, umjesto sijanja straha i rata biraju povećanje penzija, da umjesto lažne borbe za interese svog naroda biraju zdravstvo za sve stanovnike naše domovine, da umjesto kriminala biraju nove kilometre autoputa, da umjesto SDA i HDZ-a biraju SDP BiH, jedinu istinsku alternativu vladajućim političkim opcijama, koja ima snage, kapaciteta da od BiH napravi zemlju za sve nas!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.