Završena šesta Politička škola Foruma mladih SDP BiH Sarajevo

Šesta Politička škola u organizaciji Foruma mladih SDP BiH Sarajevo, u saradnji sa Fondacijom Friedrich Ebert i Forumom lijeve inicijative, uspješno je završena proteklog vikenda u hotelu Saray. Drugi vikend Političke škole je otvorio Miro Lazović, potpredsjednik SDP BiH, koji je učesnice i učesnike upoznao o vrijednostima socijaldemokratije i o važnosti ujedinjenja ljevice u Bosni i Hercegovini.

Učesnice i učesnici su tokom drugog modula imali priliku slušati predavanja na temu “Socijaldemokratija danas – model prošlosti ili budućnosti”. Predavanje je održao Jasmin Mujanović, doktorant na York Univerzitetu u Torontu, dok je na kraju prvog radnog dana održano predavanje “Politička komunikacija”, kojeg je održala Alisa Vrabac, Prof komunikacije.

Posljednjeg dana Političke škole Alisa Vrabac je održala predavanje na temu “Politički marketing”, dok je Saša Madacki održao predavanje na temu “Javni nastup”.

Na kraju dana upriličena je dodjela certifikata o uspješno završenoj Političkoj školi svim učesnicama i učesnicima.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.