Organizacija udruženja INFOHOUSE i podrška njemačke Fondacije Heinrich Böll

Završena edukacija: Od like-a do glasa!

Kandidatkinje Socijaldemokratske partije BiH za predstojeće Lokalne izbore sudjelovale su na edukaciji “Kandidatkinje: Od like-a do glasa!,” koja je održana proteklog vikenda u Sarajevu, a u organizaiciji udruženja INFOHOUSE.  Edukacija je realizovana uz podršku njemačke Fondacije Heinrich Böll, koja implementira program podrške povećanju političke participacije žena.

DSCN1508

Kroz dvodnevnu edukaciju, učesnice iz različitih političkih partija su imale priliku  slušati predavanje o korištenju novih tehnologija u predizbornoj kampanji, te kako osmisliti poruku političke kampanje i istu prenjeti putem novih tehnologija javnosti. Ovom prilikom SDP BiH se zahvaljuje organizatorima na pozivu za sudjelovanje na edukaciji.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.