Stečena teorijska znanja kandidati/kinje će iskoristiti za kvalitetniju pripremu promovisanja kako samog sebe, tako i SDP-a kao partije.

Završena edukacija kandidata i kandidatkinja u SDP BPK Goražde

U nizu predizbornih aktivnosti, protekle sedmice, održana  je edukacija kandidata i kandidatkinja sa područja BPK Goražde i Novog Goražda za predstojeće lokalne izbore. Edukaciju  su vodili edukovani treneri Belkisa Vehabović  i  Alen Selimović.

Prisutni kandidati su imali priliku da steknu znanja o Izbornom programu SDP BiH, on-line kampanji, terenskoj identifikaciji birača, kreiranju i prenošenju političke poruke, te kako da komuniciraju s građanima tokom izborne kampanje.

Stečena teorijska znanja kandidati/kinje će iskoristiti za kvalitetniju pripremu promovisanja kako samog sebe, tako i SDP-a kao partije. Prisutnim učesnicima i učesnicama treninga se obratio i predsjednik KO SDP BPK Goražde, Nihad Živojević.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.