FOM SDP BiH Tuzla

Završen projekat 'Besplatne pripreme za prijemne ispite na UNTZ 2014' !

Projekat besplatnih priprema je postao prepoznatljiv i kao takav svake godine privuče veliki broj maturantica i maturanata, i pomaže im u pripremi, mnogima najvažnijeg, ispita u životu.

Slika

Kao i prethodne 4 godine, Forum mladih SDP BiH Tuzla i ove godine realizirao je projekat ‘Besplatne pripreme za prijemne ispite na UNTZ 2014’. Projekat je obuhvatio pripremnu nastavu za ukupno 12 studijskih odsjeka na kojoj je prisustvovalo više od 650 maturantica i maturanata sa područja općine Tuzla, Tuzlanskog kantona ali i Distrikta Brčko, Zeničko-Dobojskog i Srednjobosanskog kantona.

Nastavu su volonterski realizirali profesori iz osnovnih i srednjih škola sa područja Općine Tuzla, a sam projekat i njegovu realizaciju omogućili su volonterke i volonteri Foruma mladih SDP BiH Tuzla.

 

Projekat besplatnih priprema je postao prepoznatljiv i kao takav svake godine privuče veliki broj maturantica i maturanata, i pomaže im u pripremi, mnogima najvažnijeg, ispita u životu. Bitno je pomenuti da je projekat otvoren za sve koji blagovremeno apliciraju, da je besplatan i da traje tokom tri sedmice mjeseca juna, kroz kontinuirane časove iz predmeta potrebnih za studijske odsjeke koji su obuhvaćeni ovim pripremama. Forum mladih SDP Tuzla će nastaviti s pozitivnom praksom i naredne godine, u duhu drugarske solidarnosti i jačanja omladinskih kapaciteta našeg društva’, rekla je koordinatorica projekta Amela Kišić.

Svim maturanticama i maturantima ovom prilikom Forum mladih SDP BiH Tuzla želi sreću na prijemnom ispitu i uspješno sticanje zvanja brucošica i brucoša na Univerzitetu u Tuzli.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.