Zenica

"Zatečeno 2010. godine, a realizovano 2014."

Kada je u pitanju zdravstvo na federalnom nivou kratki osvrt je izložio je Rusmir Mesihović, ministar zdravstva FBiH

Slika

"Zatečeno 2010. godine, a realizovano 2014." godine je tema o kojoj su razgovarali zdravstveni radnici iz ZDK okupljeni oko ideje SDP-a.

Uvodne napomene na ovu temu dali su predjednik KO SDP ZDK Mirsad Mešić, ministrica zdravstva ZDK Senka Balorda te Senadin Begić direktor ZZO ZDK. Kada je zdravstvo u pitanj na području ZDK ima rezultata sa kojima se može pohvaliti rad kadrova SDP-a u oblasti zdravstva.

To je potrebno se prije svega treba pomenuti znatno širu listu esencijalnih lijekova, otvaranje studentske i sportske ambulante, znatno bolje poslovanje Zavoda zdravstvenog osiguranja ZDK, koji ako nastavi ovakvim trendom rada i zalaganja će imati pozitivno poslovanje.

Kada je u pitanju zdravstvo na federalnom nivou krakti osvrt je izložio je Rusmir Mesihović, ministar zdravstva FBiH.

Činjenica je da zdravstvenom sektoru trebaju dodatna poboljšanja i unapređenje, ali treba napomenuti da se u ovom mandatnom periodu dosta toga uradilo što mogu i krajnji korisnici osjetiti.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.