Saša Magazinović

Zašto Komšić ne reaguje na crtanje mete na leđima Nikšiću, Kojoviću, Mijatoviću, Mandiću

Preizborna kampanja na vidjelo je iznijela svu prljavštinu politike u BiH. Vrijeđanje koje doživljavaju pojedini kandidati i to na nacionalnoj osnovi kulminiraju posljednjih dana. Čak se nekima prijeti i “da ih neće biti”.

Saša Magazinović, zastupnik SDP-a u Predstavničkom domu PSBiH podsjetio je na svoju raniju izjavu da se nikome ne smije u ovoj zemlji crtati meta na leđa.

“Niko u ovoj državi ne smije biti označen i nikome se ne smije crtati meta na leđima” – reagovao sam kada su to radili Željku Komšiću.

To nije bila stvar politike nego principa i vizije društva u kojem to jednostavno nije prihvatljiv obrazac ponašanja. Zato imam pravo da pitam gdje je njegova reakcija na crtanje mete na leđima Nermin Nikšić, Peđa Kojović, Vojin Mijatović, Srđan Mandić? Ovo ljudi treba zaustaviti dok je vrijeme“, napisao je Magazinović.

Nermin Nikšić jučer je poručio da se nikada neće kriti iza lažnih profila, plaćati botove da pljuju, lažu i vrijeđaju druge , a onda to pravdati kampanjom u kojoj je kao sve dozvoljeno.

„Možda je za vas u SDA i DF borba za vlast nešto zbog čega ste spremni prodati dušu đavolu, neki bi rekli Hihu. Na svu sreću nismo svi isti.

Zato vas pozivam da vežete kerove-botove. Sve što mi imate reći pozivam vas da odredite mjesto i vrijeme da sučelimo javno argumente, ko je gdje bio, šta je radio, ko se s kim i šta dogovarao, javno ili tajno, ko je koga lagao“, kazao je između ostalog lider SDP-a Nikšić.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu