OO SDP BIH VISOKO

Zašto je Klubu SDP-NS uskraćeno pravo da učestvuje u radu Kolegija OV?

Općinski odbori SDP i Naše Stranke Visoko žele da informišu javnost da na sjednici vijeća, održanoj u petak 24.07.2017. godine, vijećnička većina nije prihvatila odluku o uvrštavanju Kluba vijećnika SDP-NS u sastav Kolegija OV Visoko.

Nakon višemjesečne opstrukcije od strane Komisije za izbor i imenovanja i odbijanja iste da se očituje o našem zahtjevu za formiranje kluba i uvrštavanje istog u sastav Kolegija, konačno smo na sjednici OV u petak dobili ispunjenje našeg zahtjeva. Ipak, vijećnička većina je suzdržanim glasovima onemogućila naše uvrštavanje u Kolegij i samim tim naše učestvovanje u i tom tijelu naše lokalne demokratije.

Shvatamo da je pravo svakog vijećnika da glasa u skladu sa svojim ili stavom svoje političke organizacije, ali postavljamo pitanje zašto je naš Klub jedini koji do sada nije podržan od strane vijećničke većine, kada su sasvim jednostavno prihvatali klubove sastavljene od jednog vijećnika iz već formiranog Nezavisnog kluba i vijećnike partija koje su na Lokalnim izborima 2016. godine osvojile samo jedan mandat?

Vijećnicima koji su glasali ZA uvrštavanje našeg Kluba u sastav Kolegija ovim putem želimo da se zahvalimo.

OO SDP BIH VISOKO
OO NS BIH VISOKO

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.