KO SDP BiH USK

Zar i nakon 20 godina da nam djeca ginu za politiku Babe i SDA?

Za nevjerovati je da se i nakon dvadeset godina dogodilo ubistvo, iz ponovo jednog jedinog razloga – podjele na Babine i SDA-ove.

Slika

SDP BiH je bolno zatečen slikama kakve smo imali prilike viđati u najmračnije doba bošnjačke povijesti  u vremenu međubratskog ubijanja.

Za nevjerovati  je da se i nakon dvadeset godina dogodilo ubistvo, iz ponovo jednog jedinog razloga – podjele na Babine i SDA-ove.

Zar ni Babini ni SDA-ovi  nisu ništa naučili iz hiljade žrtava i dvadeset godina vremena koje je iza nas?

Zar je i jedan život, a pogotovo maloljetnog dječaka iz Bužima vrijedan, da bi uši prvaka SDA bile sretne zbog isforsiranih ovacija, postignutih dovlačenjem ljudi u desetinama autobusa iz drugih općina ili fotelje Elvire Abdić  – Jelenović?

Pozivamo političke stranke da ne stvaraju prividnu euforiju, sijanje mržnje i pokušaj da nas vrate u najteže i najbolnije vrijeme za krajiški narod.

Od Ministarstva unutrašnjih poslova očekujemo da utvrdi odgovornost organizatora, a od institucija pravosuđa da pravično kazne počinioca.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.