Zakon o zaštiti od požara i vatrogastva FBiH

Pojašnjenje pitanja

Vlada FBiH je 2017. godine uputila u parlamentarnu proceduru izmjene Zakona zaštite od požara i vatrogastva, koje vatrogascima ukidaju dodatak na posebne uslove rada u visini od 30 posto. Ova odluka nije nimalo bezazlena, naročito stanovništvu Hercegovine, čije su šume, pa i brojna poljoprivredna i druga dobra desetkovali požari u prošlih nekoliko godina.

Stav SDP BiH

Na posebne uslove rada za vatrogasce je najmanje što se može učiniti za kategoriju ljudi koji rade ovako opasan posao i ugrožavaju svoje živote. Rad vatrogasaca je ključan za zaštitu života, te materijalnih i prirodnih dobara u našoj zemlji.

 

Datum zadnje izmjene: 03.10.2017.

Socijaldemokratski stav!

A B D E F H I K M N O P R S T
  • Posts not found
U V Z

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.