Igor Stojanović

Zajedno radimo na najboljem rješenju koje će trajno pomoći povratak u Srebrenicu

Zastupnici svih stranaka u Skupštini Kantona Sarajevo podržavaju novo rješenje za podršku povratku u Srebrenicu. To su poručili nakon učešća na panel diskusiji koja je danas održana u Memorijalnom centru Srebrenica.

Kako je saopćeno, panel diskusija je održana na temu “Prema novim rješenjima i programima podrške memorijalizaciji i povratku u Srebrenicu”.

Na panel diskusiji su o novim programskim rješenjima i mogućnostima podrške povratku govorili zastupnik SDP-a Igor Stojanović te članovi Radne grupe Ćamil Duraković, Almir Salihović i Nedim Jahić. Podršku zakonskim rješenjima dali su Mahir Dević (SDA), Elvis Vreto (NiP), Vibor Handžić (NS) i Zvonko Marić (SBB).

Učestvovala je i šefica kabineta premijera Kantona Sarajevo Edina Forte (NS), Sanja Škuletić-Malagić.

“Današnja diskusija je bila veoma konstruktivna. Izuzetno je važno da smo došli ovdje, da razgovaramo s ljudima o Srebrenici, da prepoznamo šta su prioriteti, šta su potrebe, na čemu trebamo raditi. Velika je stvar što smo ovdje prevazišli podjele i što svi zajedno radimo na najboljem rješenju koje će trajno pomoći povratak u Srebrenicu”, kazao je Stojanović, koji je u ime SDP-a predložio Zakon o podršci povratnicima u Srebrenici.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.