SDP BiH Tešanj

Zajedno gradimo bolje, sigurnije i pravednije društvo i državu ZA SVE NAS!

Ovih dana Općinska organizacija SDP BiH Tešanj, prema Planu i Programu, organizuje sastanke članstva u svih 25 osnovnih organizacija SDP BiH Tešanj.

Cilj sastanaka je informisati članstvo o događanjima na političkoj sceni u Bosni i Hercegovini, koja je, zbog djelovanja određenih politika, zabrinjavajuća, čak preteća za sigurnosno stanje i mir u Regionu.

Drugi cilj je motivirati i mobilizirati članstvo na realizaciji politike SDP BiH i drugih lijevih političkih snaga na promjeni ukupne državne politike, udruženih oko zajedničkog Programa političkog djelovanja na svim nivoima državne vlasti i cijelom prostoru BiH.

Također, raspoloženje građana za promjene nabolje, traži i veću aktivnost probosanskih snaga da artikulira težnje građana, jer je evidentno interesovanje, svih kategorija građana, za članstvo u SDP BiH.

Članstvo traži odgovore na mnoga pitanja, na koja im tek treba dati odgovore. Članstvo, pa i građani žele komunikaciju, traže informacije i istrajaćemo na tom putu.

Otvoreni smo za sve koji nam se žele pridružiti, da zajedno gradimo bolje, sigurnije i pravednije Društvo i Državu ZA SVE NAS!

Komisija za informisanje OO SDP BiH Tešanj

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.