Zajedništvo nudi bolji život u Derventi

Osnovna poruka predizbornog skupa Socijaldemokratske partije BiH u Derventi je da je to partija koja spaja a ne razdvaja ljude i narode i da je stvaranje povoljnog životnog okruženja uslov da se prevaziđu ekonomski problemi i krene naprijed.

„Gdje god su naši članovi u rukovodstvu, tu poslovi idu dobro“, kaže nosilac liste SDP u Derventi Fadil Pelesić. „Mirko Džeba je na čelu Udruženja „Josip Broz Tito“ i potpredsjednik SUBNOR-a, Milica Pelesić vodi Internacionalni multireligijski  centar „Zajedno“, Amira Keča je predsjednica Hora „Mozaik“,nema akcije u Omeragićima bez Fatime Lupić,Elvir Mlivić je na čelu Savjeta MZ Lužani…“

Potpredsjednik SDP BiH Enes Suljkanović i član Glavnog odbora SDP BiH Zekerijah Osmić istakli su da su iznenađeni napretkom Dervente, jer je prije samo desetak godina ličila na sredinu bez perspektive , a danas slovi kao sredina koja ima sjaju budućnost i u tom smislu odali su priznanje načelniku Miloradu Simiću koji je dobio veliki aplauz prisutnih socijaldemokrata, ali i obećanje da će i dalje imati podršku ove partije.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.