Nedžad Zukanović

Zajednički projekat dijaspore i Općine Ključ

U srijedu, 8.juna u zgradi Općine Ključ potpisan je Ugovor o izvođenju radova izrade elastične sportske obloge SPURTAN BS ili ekvivalent za male sportove sa loptom na vanjskom terenu koji će biti postavljen na nogometnom igralištu (između OŠ “Ključ” i zgrade gimnazije). Ugovor su potpisali Općinski načelnik Nedžad Zukanović u ime Općine Ključ i voditelj u ime grupe ponuđača, Maraton LDN d.o.o. Bijeljina.

Ovim Ugovorom sportistima naše općine omogućavamo kvalitetnije uslove u bavljenju profesionalnog i rekreativnog sporta istaknuto je tokom potpisivanja.Igralište će se moći koristiti u svrhu odigravanja utakmica i treninga nogometa, rukometa, tenisa i odbojke.

Posebno je značajno pomenuti da projekat zajedno finansiraju Općina Ključ i Udruženje „Prijatelji Ključa“ iz Lucerna, Švicarska koji su učešćem u realizaciji i ovog projekta ponovo dokazali da su istinski prijatelji Ključa.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.