Zajednička sjednica Organizacije SDP Brčko distrikta BiH i Organizacije DF Brčko distrikta BiH povodom Dana državnosti

Dana 25. novembra 2017. godine, s početkom u 10,00 sati, Predsjedništva Organizacije SDP Brčko distrikta BiH i Organizacije DF Brčko distrikta BiH održaće zajedničku sjednicu povodom obilježavanja Dana državnosti Bosne i Hercegovine, 74 godine nakon održavanja ZAVNOBIH-a u Mrkonjić Gradu.

Istog dana u 11,00 sati predstavnici mladih naše dvije organizacije će na Trgu mladih upriličiti istorijski čas podsjedanja na održavanje ZAVNOBIH-a, 25.11.1943. godine u Mrkonjić Gradu, te dijeliti građanima Brčko distrikta BiH čestitke povodom Dana državnosti BiH.

Tom prilikom će predsjednici Suad Burić i Zijad Ražanica dati izjave za medije.
U narednom periodu će Organizacije SDP-a i DF-a Brčko distrikta BiH zajednički nastupati u ovakvim i sličnim obilježavanjima važnih datuma iz istorije Bosne i Hercegovine, a, takođe, će naše dvije partije raditi na usklađivanju političkih aktivnosti u cilju zajedničkog nastupa na predstojećim opštim izborima 2018. godine.

Pozivamo i druge političke subjekte, nevladine organizacije, pojedince i sve patriotski orijetisane građane da nam se pridruže u borbi za očuvanje tekovina ZAVNOBIH-a i očuvanje jedinstvene, cjelovite, nedjeljive i multietničke Bosne i Hercegovine.
Pozivamo članove naše dvije organizacije da prisustvuju svečanoj akademiji povodom Dana državnosti BiH, u organizaciji NVO „Stećak“, koja de se održati u subotu, 25. novembra 2017. godine u 18,00 sati u Domu kulture u Brčkom.

Građanima Brčko distrikta BiH, kao i svim građanima Bosne i Hercegovine, čestitamo Dan državnosti Bosne i Hercegovine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.