Vlada FBiH

Zahvalnost volonterima na učešću u čišćenju poplavljenih područja

Vlada je danas izrazila zahvalnost svim studentima, njihovim univerzitetima i fakultetima koji su se priključili akciji i dali veliki i nesebičan doprinos saniranju stanja nakon katastrofalnih poplava.

Slika

Vlada FBiH je prihvatila informaciju o volonterskim akcijama čišćenja na područjima pogođenim prirodnom nesrećom, s posebnim osvrtom na učešće studenata. 

U akciju se, tokom tri dana, uključilo 1.500 studenata koji su raščišćavali teren pogođen poplavama u Zeničko-dobojskom kantonu, a posebno na području općine Maglaj. 

Tim povodom, Vlada je danas izrazila zahvalnost svim studentima, njihovim univerzitetima i fakultetima koji su se priključili akciji i dali veliki i nesebičan doprinos saniranju stanja nakon katastrofalnih poplava. 

Zahvalnost je upućena i svima drugima koji su, u organizaciji Vlade FBiH, Federalne uprave civilne zaštite i Univerziteta u Sarajevu, učestvovali u akcijama čišćenja i onima koji su na bilo koji način podržali ove aktivnosti.
 
Vlada je, na osnovu dosadašnjih iskustava, uvjerena da će ove aktivnosti biti nastavljene i ubuduće, saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade Federacije BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.