Gradonačelnik Goražda

Zahvalnost gradonačelnika Imamovića ministrici Pavić Pečenković, zbog nabavke opreme i mobilijara za vrtić Plavi cvijet u Goraždu

Gradonačelnik Goražda Ernest Imamović posjetio je jučer ministricu za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice Kantona Sarajevo Endu Pavić Pečenković i tom prilikom joj uručio zahvalnicu.

Povod dodjeli ove zahvalnice je zahvalnost Grada Goražda Ministarstvu za rad i socijalnu politiku Kantona Sarajevo zbog činjenice da je obezbijedilo sredstva za realizaciju Projekta nabavke opreme i mobilijara za vrtić Plavi cvijet u ovom herojskom gradu.

Gradonačelnik Imamović se, ovom prilikom, i lično zahvalio ministrici Pavić Pečenković za nesebičnu podršku, te istakao da je vrtić renoviran i opremljen, kao i da je 25 goraždanske djece već upisano u isti.

Ministrica Pavić Pečenković je naglasila da je veoma sretna jer je Ministarstvo na čijem se čelu nalazi učestvovalo i pomoglo u realizaciji ovog projekta, te istakla važnost implementacije kako ovog tako i ostalih projekata koji pomaže održivi povratak i smanjuju iseljavanje stanovništva, te značajno utiču na unapređenje socijalnih politika.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.