Aner Žuljević

Zahvaljujući delegatima SDP-a, u Domu naroda izglasano povećanje penzija u FBiH

Socijaldemokratska partija BiH nikada neće ostaviti penzionere na cjedilu, za razliku od delegata vlasti, naveo je nakon jučerašnje sjednice federalnog Doma naroda delegat SDP BiH Aner Žuljević.

“Na jučerašnjoj hitnoj sjednici Doma naroda PFBiH o povec+ćanju penzija prisustvovalo je samo 32 delegata, gdje opet bez 10 delegata SDP BiH ne bi bilo usvojenog zakona.

Za svaku validnu odluku Doma naroda PF BiH treba glasati 30 delegata.

SDP BiH je još jednom dokazao da je ozbiljna i odgovorna politička partija koja se kao opozicija nikad nije poigravala sa interesima građana, a u ovom konkretnom slučaju socijalno najugroženijih – penzionera“, naveo je Žuljević.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.