Zabraniti djelovanje “Srbske časti” u BiH

Socijaldemokratska partija BiH poziva nadležne sigurnosne i obavještajne institucije BiH da javnosti u BiH predoče sve informacije u vezi sa djelovanjem organizacije “Srbska čast”, koja očigledno predstavlja paravojnu organizaciju čije djelovanje u BiH hitno mora biti zabranjeno.

Medijsko prepucavanje nije način na koji se ovako ozbiljno pitanje treba tretirati , te je neophodno da nadležne institucije što prije objave zvanične podatke kao i da poduzmu sve neophodne mjere kako bi se spriječilo bilo kakvo narušavanje sigurnosti u BiH.

Posebno zabrinjavaju tvrdnje onih koji pokušavaju opravdati, relativizirati i kao normalno prikazati djelovanje organizacije čiji članovi poziraju sa oružjem u maskirnim uniformama i fantomkama, a predstavljaju se kao “humanitarni radnici”.

Za bilo kakve paravojske i stranačke pretorijance u BiH nema mjesta i djelovanje takvih grupa mora biti zabranjeno.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.