OO SDP BiH Novo Sarajevo

Za sigurna igrališta i osnivanje Foruma sigurnosti Općine Novo Sarajevo

Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine, odnosno njena općinska organizacija u Novom Sarajevu i Klub vijećnika i vijećnica u Općinskom vijeću, ponovo pokreću inicijativu koja za cilj ima osnivanje Foruma za sigurnost građana i građanki Općine Novo Sarajevo.

Inicijativu podnosimo isključivo u cilju otvaranja konstruktivnog dijaloga o unapređenju sigurnosne situacije u našoj zajednici, za koju smo uvjereni da se može postići isključivo u procesu zajedničkog dogovaranja i odlučivanja organa lokalne samouprave, političkih i građanskih aktera, te samih građana i građanki.

Također, tražimo da se ispita sigurnost dječijih i sportskih igrališta, što bi ubuduće bila nadležnost i pomenutog Foruma.

U nadi da ćete dati podršku ponuđenoj inicijativi molimo Vas da, svojim online potpisom na linku ispod, podržite prijedlog Kluba vijećnika i vijećnica SDP BiH i nacrt Odluke o osnivanju Foruma sigurnosti građana i građanki Općine Novo Sarajevu.

http://www.gopetition.com/petitions/za-sigurna-igrali%C5%A1ta-i-osnivanje-foruma-sigurnosti-opcine-novo-sarajevo/sign.html#se

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.