Za SDP BiH rad u interesu države i njenih građana je jedina opcija!

Proteklog vikenda, u Travniku, održana je redovna sjednica Predsjedništva Kantonalnog odbora Socijaldemokratske partije BiH Srednjobosanskog kantona, na kojoj je razmatrana trenutna društveno – politička situacija na nivou Srednjobosanskog kantona, s posebnim osvrtom na stanje u pojedinim općinama, te pripremama za predstojeće Lokalne izbore.

Ono što je posebno istaknuto je trenutna situacija na području Općine Jajce u kojoj politička prepucavanja između SDA i HDZ BiH najviše štete građanima, posebno dizanje političkih tenzija uoči Dana Općine Jajce, a sve isključivo s ciljem polarizacije biračkog tijela za predstojeće Lokalne izbore koji bi se trebali održati u jesen ove godine.

Ovu općinu u dodatni fokus stavlja i situacija oko lovišta na području iste koja se zloupotrebljavaju od strane pojedinaca što zahtijeva hitno angažovanje nadležnih kantonalnih inspektora na terenu. Ovim putem je data i puna podrška Općinskoj organizaciji SDP BiH Jajce u nastavku svoje borbe za rješavanja istinskih problema građana Općine Jajce.

Trenutna politička situacija na nivou Bosne i Hercegovine je veoma složena i bez dizanje tenzija od pojedinih opozicionih stranaka isključivo u cilju prikupljanja jeftinih političkih poena bez želje da se aktivno uključe u rješavanje tih problema, a što su dokazali u ranijem periodu dok su bili ključni dio vlasti i svojim (ne)radom prouzrokovali i nastanak tih problema.

Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine aktivno radi na organizovanju svih prodržavnih snaga u Bosni i Hercegovini i svojim dosadašnjim radom su dokazali da im je interes naše države i svih njenih građana iznad svega ostalog. Kantonalno Predsjedništvo SDP BiH SBK/KSB daje punu podršku rukovodstvu SDP BiH u nastavku pregovora koji će voditi ulaskom u EU i NATO, ali i svim projektima Vijeća ministara i Vlade Federacije BiH, koji su usmjereni za boljitak građana Srednjobosanskog kantona i cijele Bosne i Hercegovine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.