Politička analitičarka Ivana Marić

Za Predsjednišvo BiH najveće šanse imaju Bećirović, Čović i Ivanić

Bit će jako zanimljiva ova trka, za hrvatskog člana Predsjedništva BiH neće. Mislim da će Čović ovaj put uspjeti pobjediti, posebno zato što ćemo iz lijevog bloka imati više kandidata tako da će se tu podijeliti glasovi, pa za Željka Komšića, teško da će ovaj put uspjeti jer i njegova popularnost opada”, navela je Marić.

Kako je kazala, bit će zanimljivo i sa srpske strane.

Politička analitičarka Ivana Marić je gostujući u programu N1 govorila o predstojećim izborima za članove Predsjedništva BiH.

“Čujem neke priče da Dodik razmišlja o povlačenju. Prate ipak istraživanja javnog mnijenja. Tu Ivanić ima veliku prednost. U bošnjačkom tijelu mislim da najviše šansi ima Denis Bećirović, ako se kandidira, zato što je on neko ko je nov, ono što se traži sada. Dovoljno je Bošnjak, Bosanac, mlad, uspješan, čak bi privukao i SDA. Mislim da će to biti Bećirović, Čović i Ivanić”.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.