Za predsjednika stolačkog SDP-a izabran prof. dr. Edim Šator

U srijedu je u Stocu održana izborna konferencija SDP-a BiH Stolac na kojoj je uz novi Gradski odbor izabran i novi predsjednik stolačkog SDP-a prof.dr. Edim Šator.

Na ovaj način, izborom za prvog među jednakima kroz angažman uvaženog profesora s Fakulteta humanističkih nauka u Mostaru prof.dr. Edima Šatora SDP BiH  snažnije nego ikada nastavlja stoljetnu tradiciju socijaldemokracije u BiH i Stocu.

Uvjereni smo da će novo rukovodstvo SDP-a u Stocu još jednom potvrditi da je 100 – godišnja historija i tradicija vrijednija od svakog pojedinca, te zbog toga pozivamo sve građanke i građane Stoca da nam se priključe u borbi za slobodu, jednakost i pravdu.

Uz prijašnje otvaranje partijskih prostorija na ovaj način SDP je u Stocu ostvario sve funkcionalne pretpostavke za daljnje organizaciono jačanje i kreiranje autentičnih lokalnih politika koje će doprinijeti boljem životu svih Stočanki i Stočana.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.