Pudarić o spomen-ploči Mladiću

Za one koji slave zločince među ljudima nema mjesta

Čega se pametan stidi, time se budala ponosi’, napisao je Pudarić na svom Facebook profilu.

Slika

Potpredsjednik Federacije BiH Svetozar Pudarić oglasio se u povodu postavljanja spomen-ploče u čast ratnog zločinca Ratka Mladića na Vracama kazavši da "za one koji slave zločince među ljudima nema mjesta".

"Kao komentar na ove koji slave ratne zločince mogu samo citirati izjavu patrijarha srpskog Irineja koju je dao govoreći o homoseksualcima: ‘Čega se pametan stidi, time se budala ponosi’, napisao je Pudarić na svom Facebook profilu.

Dodao je da su građani BiH, priskačući u pomoć i dajući ruke jedni drugima u katastrofi koja nas je pogodila, pokazali da ogromna većina nije kao oni.

"Pokazali su ljudskost spremni da druge dijele samo na ljude i neljude. Njima su ove ploče i slavlja potrebni ne bi li na sebe skrenuli mrvu pažnje, jer im je jasno da BiH ide naprijed, a oni ostaju zaboravljeni i odbačeni u svom mraku", napisao je Pudarić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.