Nermin Nikšić

Za ideju SDP-a se vrijedi i treba boriti

Aktuelni predsjednik Socijaldemokratske partije BiH (SDP) Nermin Nikšić saopćio je danas da je predao svoju kandidaturu za predsjednika ove stranke, kao što je i najavio, navodeći da će učinit sve da očuva jedinstvo partije, da je dodatno osnaži novim i mladim kadrovima, te da nakon kongresa u oktobru ova stranka “krene ka pobjedi na predstojećim izborima”.

– U proteklih devet mjeseci uvjerio sam se da je SDP zaista jedna velika porodica. U teškom periodu za partiju veliki broj članova pokazao je ogromnu odgovornost i ljubav prema ideji koja nas okuplja. To me je dodatno učvrstilo u uvjerenju da se za ideju SDP-a vrijedi i treba boriti – poručio je Nikšić.

Zahvalio je svima na podršci koju su mu dosad davali, a svim kandidatima zaželio je puno sreće u kampanji.

-Želio bih i nadam se da u kampanju svi ulazimo s jednim zajedničkim ključnim ciljem, a to je još bolja i jača Socijaldemokratska partija, kao partija svih naroda i građana BiH, partija svih nas – naveo je Nikšić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.