Dragan Stevanović

Vrijeme je da se uozbiljimo, s KCUS-a nam stižu pamfleti!

Dr. Dragan Stevanović, predsjednik Upravnog odbora Ljekarske komore KS saopćenje poslatno s KCUS-a u kojem se tvrdi da doktori neće plaćati članarinu za Ljekarsku komoru nazvao je običnim pamfletom, piše Patria.

U saopćenju je navedeno da ljekari s KCUS-a smatraju da je dr. Stevanović zloupotrebio položaj, te da samo predsjednik Komore može zastupati članstvo nikako predsjednik Upravnog odbora.

– Ja sam dakle iščitao zaključke koje je donio Upravni i Izvršni odbor i nisam govorio u svoje ime. Sve ostalo što me kolege s KCUS-a zovu i pričaju o tome kako su prisiljeni da poptisuju kojekakve dokumnete možemo raspravljati kada postanemo ozbiljni – dodao je dr. Stevanović.

Podsjećamo, na vanrednoj sjednici Upravnog odbora Ljekarske komore FBiH i Izvršnog odbora Ljekarske komore Kantona Sarajevo, sazvanoj nakon nedavnih dešavanja i međusobnih optužbi između Ljekarske komore Kantona Sarajevo i Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS), donesena je odluka da će se redovna Skupština Ljekarske komore KS održati krajem novembra, da se članarina Ljekarskoj komori KS mora odmah uplatiti i da se protiv ljekara koji imaju licencu, a nisu platili članarinu, pokrene odgovarajući disciplinski postupak.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.