Vrijeme je da SDA izabere ili HDZ ili BiH

Stavovi Dragana Čovića i Bože Ljubića izneseni na sjednici Hrvatskog narodnog Sabora politika su prošlosti koja je suđena i presuđena pred Tribunalom u Hagu.

Nikakve daljnje etničke podjele u BiH nisu prihvatljive. Ovakva politika najviše štete nanosi Hrvatima za koje se Čović i Ljubić tobože bore.

Svaki djelić ove zemlje pripada Hrvatima, jednako kao što pripada Bošnjacima, Srbima i svim drugim građanima.

Svako dijeljenje BiH zločin je prema svim njenim građanima.

Pozivamo SDA da se jasno odredi prema politici svog koalicionog partnera jer HDZ i Čović su jaki onoliko koliko im to dozvole SDA i Izetbegović, a oni su im do sada dozvolili više nego su Čović i HDZ mogli sanjati.

Vrijeme je da SDA definitivno izabere ili HDZ ili BIH. Do sada su uvijek birali HDZ.

Isprazna saopštenja SDA u kojima se glumi neslaganje sa HDZ i Čovićem gube svaki smisao kada ta ista SDA ispunjava svaku želju ove politike.

Treba li podsjećati kako je SDA, primjerice, dozvolila da se rukovodstvo Aluminija ponovo “etnički očisti” od Bošnjaka 2015.godine čime je započet niz ustupaka kojim se treći HDZ entitet pravi u praksi.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.