Adnan Šteta

Vrijeme je da politika pređe sa riječi na djela

Sarajevski SDP je počeo sa organizacijom panel diskusija pod nazivom “Djela, ne riječi”, a prve su održane u općinama Centar i Novo Sarajevo.

Panel diskusije imaju za cilj predstavljanje svih aktivnosti sarajevskog SDP-a na svim nivoima vlasti.

“Imamo tim koji je spreman da radi i kada se okrenemo iza, ponosni smo na urađeno. Kada god je bilo čiji rad zasnovan na interesu zajednice, rezultat mora biti vidljiv i kvalitetan. Naši najbolji resursi su ljudi, naša vodilja su prijedlozi građana i naš put je jasan – zajednica po mjeri čovjeka. Panelima ćemo dati građanima rezultate našeg rada, naših obećanja i od njih čuti nove ideje za nove aktivnosti koje ćemo u ime svih njih realizovati”, rekao je predsjednik sarajevskog SDP-a Adnan Šteta.

Učesnici panel diskusija, koje će biti održane u svim općinama, su dužnosnici sarajevskog SDP-a na svim nivoima vlasti, počev od gradonačelnice Grada Sarajevo, ministara u kantonalnoj Vladi, do kantonalnih, federalnih i zastupnika u državnom parlamentu.

“Svaka naša općina ima različite zahtjeve i probleme, zato je naš koncept ovih panela i raspoređen po općinama. Panel diskusije su idealna prilika da predstavimo 101 naš korak koji smo napravili za kvalitetnije društvo, a o kojima smo do sada govorili sasvim malo, jer smo fokus stavljali na rad. I dalje ostajemo pri tezi ‘Djela, ne riječi’ i vrijeme je da politika postane baš takva, da djela govore i da se o njima priča tek nakon što budu vidljiva”, dodao je Šteta.

Sarajevski SDP građanima je kroz brošuru omogućio i predstavljanje svog rada, a dostupna je na linku.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.