OO SDPBiH Novo Sarajevo

Vrijeme je da načelnik Nedžad Koldžo počne zastupati interese građana

Općinska organizacija Socijaldemokratske partije BiH Novo Sarajevo u potpunosti podržava legitimnu borbu građana i građanki iz ulice Zmaja od Bosne 80, u naselju Dolac Malta, koji su stali u odbranu svojih stanarskih prava i prava na korištenje zajedničkih prostorija.

Načelniku Nedžadu Koldži, koji je izabran da zastupa i brani interese građana i građanki, poručujemo da se uzdrži od aktivnosti kojima se stiče dojam da Općina Novo Sarajevo sa načelnikom na čelu pokušava uzurpirati zajednički prostor i ugroziti njihovo temeljno ljudsko pravo na adekvatan smještaj i dostojanstveno stanovanje .Izražavamo žaljenje što je zbog ovog, po nama, neodgovornog ponašanja došlo i do angažovanja sudske policije,  čime se građanima i građankama koji se bore za svoja prava šalje krajnje pogrešna poruka da će se na njihov aktivizam odgovoriti silom .

Zahtijevamo da Nedžad Koldžo sačeka sudski epilog ovog slučaja, te umjesto zastrašivanja zajednice, počne rješavati stvarne probleme građana i građanki Novog Sarajeva.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.