Vrijednosti socijaldemokratije kao životni principi mladih Prozorčana

U Prozoru je održan Socijaldemokratski kratki otvoreni kurs koji realizuje Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine.

Naime, kurs ima za cilj da mladim, širom BiH, pruži i upotpuni postojeće znanje iz osnova socijaldemokratije.

Sloboda, jednakost i solidarnost kao vrijednosti socijaldemokratije, su za mlade ljevičare životni principi kojima se mladi trebaju voditi kroz život.

Uspješno realizovan SKOK u Prozoru je jasno dao do znanja da su mladi željni znanja, željni promjena i da neće odustati od borbe za bolju i pravedniju Bosnu i Hercegovinu.

Prozorčani su poručili da znanje koje su usvojili na kursu, nije znanje samo za njih, nego za sve nas, jer će, kako kažu, usvojeno znanje prenijeti na drugove i drugarice koji nisu bili u mogućnosti da slušaju predavanja vijećnika Ismeta Lulića iz Jablanice i aktivistkinje Adne Hanić iz Mostara.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.