Vojin Mijatović sastao se sa poslanikom Bundestaga Borisom Mijatovićem

Potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović sastao se danas u Banjoj Luci sa poslanikom njemačkog Bundestaga Borisom Mijatovićem.

“Sjajan razgovor sa Borisom Mijatovićem, poslanikom u njemačkom Bundestagu. Zahvalan sam Borisu i Adisu kao i svim drugim poslanicima vladajuće koalicije na svemu sto rade za BiH u posljednjih godinu dana. Njemačka je lider EU i prijatelj Bosne i Hercegovine”, kazao je Mijatović.

Istakao je kako je sa poslanikom razgovarao i o rezoluciji o BiH koja je predložena u Bundestagu, te dodao kako je od važnosti da se rezolucija usvoji.

“Veliki posao za BiH koji rade Boris Mijatovic i Adis i Ahmetović stavlja BiH i Zapadni Balkan u fokus Njemačke vanjske politike i trebamo biti jako zahvalni na tome”, kazao je Mijatović.
Stava je da Njemačka podržava evropski put BiH i zapadnog Balkana kao i da je siguran da će naša zemlja uz podršku te države postati punopravna članica EU.

“Također, veoma je važno što će Njemačka uputiti svoj kontigent vojnika kroz misiju Althea u BiH u cilju očuvanja mira”, zaključio je.

https://twitter.com/VojinMijatovic/status/1538827865197780993

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.