Vojin Mijatović komentirao priču o Kosovu i poslao poruku Srbima u BiH

Vojin Mijatović, kandidat SDP-a na ovogodišnjim izborima u BiH, za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, komentirao je posljednje napetosti na Kosovu.

“Kosovo je Srbija, često izgovorena fraza iz usta velikih ‘patriota’ na političkoj sceni BiH kod srpskih političara.

I opet problemi na Kosovu i opet ućutaše patriote i ne krenuše u Prizren ni prošle godine ni prije neki dan, ni do godine. Ne vidjeh prije neki dan na Jarinju ni Dodika, ni Trivićku, ni Nešića, ni Šarovića, ni Cvijanovićku, ni Špirića, ni Stanivukovića”, komentirao je Mijatović.

, “naravno sve te laži i šuplje patriotske fraze služe samo za dobijanje glasova i ništa drugo, i naravno najgore je tom narodu na Kosovu i srpskom i albanskom, ali ko šiša narod.”

“Manite se više Kosova i ostalih mitova, ne lažite više svoj narod, okrenite se svojoj zemlji i počnimo raditi, ode nam narod, ostaće pusta zemlja. Bosna i Hercegovina je naša domovina i vrijeme je da Srbi preuzmu odgovornost za svoju zemlju, dosta je više šupljih parola koje vam služe samo za nove mandate i nove milione u vama toliko mrskoj BiH.

Od vašeg ‘srpstva’ jedini je rezultat 500.000 Srba iz BiH koji su pobjegli po Evropi i svijetu”, zaključio je Mijatović.

Radio Sarajevo

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.