Vojin Mijatović dobio podršku od uglednog grčkog diplomate Gocidisa i poznate ljevičarke Aleksandre Jerkov

Doskorašnji predsjednik Skupštine grčkog grada Aleksandrupolisa Kosta Gocidis podržao je potpredsjednika SDP BiH Vojina Mijatovića i kandidata za Skupštinu grada Banja Luka.

“Zovem se Kosta Gocidis, grčki sam advokat i ekonomista. Živim u lepom gradu od 80.000 stanovnika nazvan “Aleksandrupolis”, na primorju severoistočne Grčke. Služio sam moju opštinu kao predsednik skupštine opštine od 2014. do 2019. g. Oženjen sam i imam sina od 14 g.

Sa Vojinom Mijatovićem se znam preko 20 godina, od kad sam radio u grčkoj Ambasadi u Beogradu. Vojin je dobar prijatelj, otac, suprug, sin, profesionalac i čovek. Samo takvi političari trebaju nama i budućnosti, inače našoj deci. Ja ga cenim beskrajno i u njega verujem neograničeno, jer ga dobro poznajem. Ja u njemu vidim moć i nadu. On ima moj glas”, stoji u poruci podrške.

Mijatović je dobio podršku i od poznate ljevičarke Aleksandre Jerkov, nekadašnje potpredsjednice Demokratske stranke, nekadašnje predsjednice Skupštine grada Novi Sad i nekadašnje poslanice u Skupštini Srbije, poznate po svojoj hrabrosti i zahtjevu da se Vojislav Šešelj izbaci iz Skupštine Srbije.

“Nazvati stvari pravim imenom u današnje vreme je hrabrost, ali i obaveza svih onih koji se politikom bave zbog društva u celini, a ne zbog svog interesa. Zato podržavam tvoj angažman. Sretno u kampanji i na izborima”, poručila je Jerkov Mijatoviću.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu