Vojin Mijatović dobio podršku od uglednog grčkog diplomate Gocidisa i poznate ljevičarke Aleksandre Jerkov

Doskorašnji predsjednik Skupštine grčkog grada Aleksandrupolisa Kosta Gocidis podržao je potpredsjednika SDP BiH Vojina Mijatovića i kandidata za Skupštinu grada Banja Luka.

“Zovem se Kosta Gocidis, grčki sam advokat i ekonomista. Živim u lepom gradu od 80.000 stanovnika nazvan “Aleksandrupolis”, na primorju severoistočne Grčke. Služio sam moju opštinu kao predsednik skupštine opštine od 2014. do 2019. g. Oženjen sam i imam sina od 14 g.

Sa Vojinom Mijatovićem se znam preko 20 godina, od kad sam radio u grčkoj Ambasadi u Beogradu. Vojin je dobar prijatelj, otac, suprug, sin, profesionalac i čovek. Samo takvi političari trebaju nama i budućnosti, inače našoj deci. Ja ga cenim beskrajno i u njega verujem neograničeno, jer ga dobro poznajem. Ja u njemu vidim moć i nadu. On ima moj glas”, stoji u poruci podrške.

Mijatović je dobio podršku i od poznate ljevičarke Aleksandre Jerkov, nekadašnje potpredsjednice Demokratske stranke, nekadašnje predsjednice Skupštine grada Novi Sad i nekadašnje poslanice u Skupštini Srbije, poznate po svojoj hrabrosti i zahtjevu da se Vojislav Šešelj izbaci iz Skupštine Srbije.

“Nazvati stvari pravim imenom u današnje vreme je hrabrost, ali i obaveza svih onih koji se politikom bave zbog društva u celini, a ne zbog svog interesa. Zato podržavam tvoj angažman. Sretno u kampanji i na izborima”, poručila je Jerkov Mijatoviću.