Svetozar Pudarić objavio kandidaturu za predsjednika

Vodit ću SDP u borbu za bolju i pravedniju BiH!

Nakon gradonačelnika Tuzle Jasmina Imamovića još jedan član SDP-a objavio je kandidaturu za predsjednika SDP BiH.
“Biću kandidat za Predsjednika SDP BiH”, objavio je na svom Facebook profilu Svetozar Pudarić.
“Uvjeren sam da ću, zahvaljujući vašem povjerenju, biti u prilici da već od oktobra vodim novo rukovodstvo SDP BiH u odlučnu borbu za pravedniju i ljudskiju BiH”.
“Da znamo i možemo vratiti nadu Bosni Hercegovini, pokazati i dokazati ćemo već na Opštinskim izborima 2016″, istakao je bivši potpredsjednik Federacije BiH i bivši predsjednik Glavnog odbora SDP.

Glavni odbor SDP BiH je na posljednjoj sjednici u Sarajevu donio odluku da će se izbori za predsjednika ove partije održati 20. septembra, a na izborima će pravo glasa imati svaki član partije.
Pored Imamovića i Pudarića, kandidat za predsjednika SDP-a biće vjerovatno i aktuelni predsjednik Nermin Nikšić, a očekuje se da još nekoliko uglednih članova ove partije objavi kandidaturu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.