Posjeta OO SDP Srebrenica

Vlast u Srebrenici ne zna raditi svoj posao

Rukovodstvo Socijaldemokratske partije BIH boravilo je u posjeti Općinskoj organizaciji SDP BiH Srebrenica, gdje su sa članovima ove organizacije razgovarali o trenutnoj političkoj situaciji u toj općini i u RS-u.

Članovi Općinskog odbora Srebrenica su istaknuli da aktuelno rukovodstvo Općne Srebrenica ne zna raditi svoj posao i da mnoge odluke koje donose nisu utemeljene na zakonu. Također, realizacija dogovorenih infrastrukturnih projekata je katastrofalna.

OO SDP BiH Srebrenica je dao podršku rukovodstvu SDP-a u okupljanju građanskog bloka u BiH, pa tako i u RS-u, te su istaknuli da smatraju da koalicija sa SDA u RS-u nema smisla.

U delegaciji SDP BiH su bili generalni sekretar Irfan Čengić, potpredsjednik Enes Suljkanović, član Predsjedništva Senad Subašić i politički direktor Damir Mašić


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu