Saša Magazinović

Vlast i dalje smatra da ne postoje razlozi za ograničavanje visine cijena nafte u BiH

Zastupnik u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Saša Magazinović još jedan je u nizu zastupnika koji je Vijeću ministara BiH i predsjedavajućem Denisu Zvizdiću uputio pitanje o poskupljenju nafte i naftnih derivata, a dobio je isti odgovor – da ne postoje razlozi za ograničavanje visine cijena nafte.

Magazinović ističe da je Vijeće ministara odgovorom pokazalo da je nadležno za poskupljenje, ali nije nadležno da poduzme bilo šta kako bi se posljedice poskupljenja ublažile.

“Šta vi kao predsjedavajući Vijeća ministara BiH i Vijeće ministara u cjelini imate namjeru poduzeti u povodu poskupljenja nafte i naftnih derivata i u kojem roku imate namjeru realizovati eventualno planirane aktuivnosti? Imate li komunikaciju po ovom pitanju s enitetskim vladama i koje su zajednički dogovorene aktivnosti zaključno s današnjim danom”, stoji u pitanju koje je uputio Magazinović.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.